vws-header-brood-1.jpg
vws-header-brood-2.jpg
vws-header-brood-3.jpg
Home Sectoren Brood

Brood

VWS Nederland levert systemen op het gebied van wegen, etiketteren en automatiseren van brood, waaronder weeg- en etiketteersystemen, etiketteersystemen, weegapparatuur, inspectiesystemen en weeg- en registratieterminals. Daar waar gewenst realiseren wij specifieke maatwerkoplossingen. Ontdek hier onze oplossingen op maat gemaakt voor uw product. Wij kennen uw product als geen ander.

Etiketteersystemen

Betrouwbare en hoogwaardige etiketteersystemen, geschikt voor vele toepassingen in diverse werkomgevingen. Van stand-alone barcodelabelprinters tot volautomatische etiketteersystemen gekoppeld in netwerken.

Weegapparatuur

Industriƫle en betrouwbare weegapparatuur en weegcomponenten geschikt voor diverse industriƫle toepassing. Diverse uitvoeringen met weegranges tot 6.000 kilogram.

Inspectiesystemen

Hoogwaardige en innovatieve technologie voor het automatisch in lijn controleren van verpakkingen op gewicht en/of metaalverontreiniging. Geschikt voor vele toepassingen in diverse takken van de industrie.

Weeg- en registratieterminals

Overzichtelijke, betrouwbare en innovatieve weeg- en registratieterminals, geschikt voor vele toepassingen in diverse werkomgevingen. Van ijkwaardige terminals voor eenvoudige weegtoepassingen tot programmeerbare en Windows-gebaseerde terminals met touchscreen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw