Octopus Max XL weeg- en etiketteersysteem voor kaas

vws-project-treur-kaas-1.JPG
vws-project-treur-kaas-2.JPG
Home Projecten Octopus Max XL weeg- en etiketteersysteem voor kaas

Treur Kaas

VWS Nederland heeft opdracht gekregen voor het leveren van een weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Max XL aan Treur Kaas, een kaasgroothandel en familiebedrijf gevestigd in Woerden. Sinds 1955 rijpt en verzorgt Treur Kaas Hollandse kazen in het eigen kaaspakhuis. Hier heerst een constante temperatuur en luchtvochtigheid zodat de optimale smaak kan ontwikkelen. Treur Kaas wordt gerund door de twee broers Daan en René Treur. De derde generatie is sinds 2015 ook ingetreden, namelijk Eduard Treur.

De Octopus Max XL wordt toegepast voor het wegen van hele kazen en dozen met stukken kaas. "Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service", stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

VWS Nederland levert snelle en betrouwbare systemen voor het automatisch in lijn wegen en etiketteren van onder andere kaas. De overzichtelijke touchscreen bedieningsterminals voorzien in een eenvoudige bediening. Natuurlijk kunnen de systemen worden gekoppeld aan bovenliggende ERP-softwaresystemen voor een optimale beheersbaarheid van gegevensstromen.

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor kaas >

vws project treur kaas