Octopus Ace weeg- en etiketteersystemen voor vlees

vws-project-hoogvliet-1.JPG
vws-project-hoogvliet-2.JPG
Home Projecten Octopus Ace weeg- en etiketteersystemen voor vlees

Hoogvliet Centrale Slagerij

Hoogvliet startte in januari 2018 met de bouw van een distributiecentrum, servicecentrum en slagerij ineen in Bleiswijk. Het pand staat op een totale oppervlakte van 72.000 m2. Ook de Centrale Slagerij van Hoogvliet maakt onderdeel uit van deze nieuwbouw, waardoor Hoogvliet beschikt over een moderne centrale slagerij die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, een zeer efficiënt proces mogelijk maakt en gereed is voor alle huidige en toekomstige voedselveiligheidsnormen.

VWS Nederland heeft onlangs een zevental weeg- en etiketteerlijnen van het type Octopus Ace geïnstalleerd in de nieuwe Centrale Slagerij van Hoogvliet in Bleiswijk. De aan Hoogvliet Centrale Slagerij geleverde lijnen met boven- en onderprinter zijn door VWS Nederland gekoppeld aan het softwarepakket van RBK, de softwareleverancier van Hoogvliet. Bovendien zijn een aantal van de in totaal zeven door VWS Nederland geleverde lijnen uitgevoerd met een extra dispenser voor reclame-etiketten.

“Deze order geeft wederom aan dat er vanuit de markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, blikt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland, terug op het recente project bij Hoogvliet.

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor vlees >

vws project hoogvliet