Octopus Ace weeg- en etiketteersystemen voor kaas

vws-project-zijerveld-1.jpg
vws-project-zijerveld-2.jpg
Home Projecten Octopus Ace weeg- en etiketteersystemen voor kaas

Zijerveld

VWS Nederland heeft opdracht gekregen voor het leveren van in totaal elf lijnen met weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Ace aan Zijerveld, het vroegere Bakker Kaas in Bodegraven en tegenwoordig onderdeel van FrieslandCampina. Alle elf lijnen zijn bovendien voorzien van een eindelijnsweger met Octopus terminal.

"De volledig in eigen huis ontwikkeld en gebouwde Octopus Ace is de nieuwe standaard in het volautomatisch wegen en etiketteren. Door de innovatieve software en de toepassing van de meest geavanceerde weeg- en printtechnologie voldoen de systemen volledig aan de eisen van nu en de toekomst", aldus directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland. "De in roestvaststaal uitgevoerde Windows-gebaseerde Octopus terminal kan worden gekoppeld in een netwerk, heeft een overzichtelijke schermindeling en voorziet in een eenvoudige bediening voor het wegen van producten en het registreren van orders."

VWS Nederland levert snelle en betrouwbare systemen voor het automatisch in lijn wegen en etiketteren van onder andere kaas. De overzichtelijke touchscreen bedieningsterminals voorzien in een eenvoudige bediening. Natuurlijk kunnen de systemen worden gekoppeld aan bovenliggende ERP-softwaresystemen voor een optimale beheersbaarheid van gegevensstromen. "Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service", aldus Patrick van der Vegt.

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor kaas >

vws project zijerveld