LPX500 etiketteersysteem en Libra controleweger voor AGF

vws-project-broflow-1.jpg
vws-project-broflow-2.jpg
Home Projecten LPX500 etiketteersysteem en Libra controleweger voor AGF

Broflow

Drie stuks LPX500 etiketteersystemen met thermo-transferprinter etiketteren in lijn en volautomatisch sinds half mei de verschillende verpakkingen bij Broflow in Haarsteeg. Het tuinbouwbedrijf Broflow in Haarsteeg teelt heerlijke verse en gezonde groenten in de vollegrond, waaronder bleekselderij en ijsbergsla.

“In onze moderne verpakkingsafdeling worden de producten van eigen teelt, maar ook groenten en fruit van onze toeleveranciers, verpakt en geëtiketteerd”, aldus John van de Broek, eigenaar van Broflow. “Gezien onze jarenlange prettige samenwerking hebben we weer voor de systemen van VWS Nederland gekozen. Zij ontwikkelen de juiste machines voor verpakkingsbedrijven zoals wij.”

De nieuwe LPX500 etiketteersystemen zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen als het gaat om print- en besturingstechnologie. “Onze oude etiketbestanden kunnen gewoon gebruikt worden met deze nieuwe LPX500 etiketteersystemen en dat scheelt een hoop extra programmeerwerk”, vertelt Antoine van Engelen, supervisor van de verpakkingsafdeling. “Ook de Ribbon Save-functie op de LPX500 is een hele verbetering, want we verbruiken nu echt veel minder lint. Ook nog eens goed voor het milieu.”

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor AGF >

vws project broflow