LP500-Twin etiketteersysteem en Libra checkweger voor AGF

vws-project-blijderveen-fruit-1.JPG
vws-project-blijderveen-fruit-2.JPG
Home Projecten LP500-Twin etiketteersysteem en Libra checkweger voor AGF

Blijderveen Fruit

Grote kans dat verpakte producten zoals tomaten, broccoli, spitskolen en champignons een etiket hebben gekregen met een automatische barcodelabelprinter uit de LP500-serie van VWS Nederland. Zo ook de trays met voornamelijk conferenceperen van A.C. van Blijderveen Fruit, een kleinverpakker met een modern pakstation in Ingen.

“Het is voor ons van wezenlijk belang om productiestilstanden tot een absoluut minimum te beperken. De systemen en service van VWS Nederland zijn subliem en mocht er toch iets zijn, dan staat men altijd voor ons klaar”, licht Niels van Blijderveen, die het familiebedrijf runt samen met zijn vader en broer, het vertrouwen in VWS Nederland toe.

In het geval van A.C. van Blijderveen Fruit is VWS Nederland als het ware met de klant meegegroeid. Een paar jaar geleden werd door VWS Nederland een eerste etiketteersysteem geleverd aan de familie Van Blijderveen, die al meer dan honderd jaar actief is in de handel in fruit. Na verloop van tijd kreeg men echter behoefte aan een systeem met een hogere output en daarom werd het eerdere etiketteersysteem een half jaar geleden vervangen door een systeem van het type LP500-Twin met een capaciteit tot 160 verpakkingen per minuut.

“Het LP500-Twin etiketteersysteem bij A.C. van Blijderveen Fruit is voorzien van twee printers, die om en om een etiket aanbrengen op de verpakking. Dankzij een geavanceerde afblaassysteem zijn onze systemen uitermate geschikt zijn voor het etiketteren van kwetsbare producten zoals peren, waarbij productbeschadigingen absoluut moeten worden voorkomen en het product bij het etiketteren niet mag worden aangeraakt”, legt Patrick van der Vegt van VWS Nederland uit.

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor AGF >

vws project blijderveen fruit