LP400 etiketteersystemen voor kaas

vws-project-bouter-cheese-1.jpg
vws-project-bouter-cheese-2.JPG
Home Projecten LP400 etiketteersystemen voor kaas

Bouter Cheese

VWS Nederland heeft in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL-fusten met kaasproducten opgeleverd bij Bouter Cheese in Culemborg, onderdeel van A-ware Food Group. Deze dienstverlenende organisatie is gespecialiseerd in onder andere het versnijden, verpakken, wegen en etiketteren van kaas. Per lijn worden er tussen de 15 en 20 fusten per minuut gewogen en voorzien van een etiket. Het aanbrengen van het etiket vraagt om een exacte positionering van de fusten en een uiterst betrouwbaar Print & Apply-systeem. De door VWS Nederland ontwikkelde besturing en de in roestvaststaal uitgevoerde LP400 etiketteersystemen met geavanceerd afblaassysteem kunnen dit probleemloos aan.

De lijnen zijn allemaal voorzien van een Octopus terminal met door VWS Nederland in eigen beheer ontwikkelde software. De Octopus is een in roestvaststaal opgebouwde industriƫle touchscreen weeg- en registratieterminal. Met de ontwikkelde software, die naast diverse functionaliteit voorziet in een koppeling met het systeem van de klant, is het mogelijk om het productieproces van Bouter Cheese optimaal te laten verlopen.

Op verschillende locaties van A-Ware Food Group, dat wekelijks miljoenen consumentenverpakkingen uitlevert aan onder andere Albert Heijn, heeft VWS Nederland reeds systemen geleverd. Aan de order voor de levering en installatie van in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL-fusten met kaasproducten is een uitgebreide selectie- en testfase vooraf gegaan, waarbij de uiteindelijke keuze op de apparatuur, kennis en flexibiliteit van VWS Nederland is gevallen.

Ontdek onze oplossingen op maat gemaakt voor kaas >

vws project bouter cheese