SELECTEER UW TAAL:
U bevindt zich hier: VWS Nederland > Projecten > Hoogvliet Centrale Slagerij

Hoogvliet Centrale Slagerij

VWS Nederland heeft onlangs een zestal Octopus Ace weeg-prijs-etiketteerlijnen geleverd aan Hoogvliet Centrale Slagerij in Alphen aan den Rijn, onderdeel van Hoogvliet Supermarkten. “Deze order geeft wederom aan dat er vanuit de markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

De aan Hoogvliet Centrale Slagerij geleverde lijnen met boven- en onderprinter zijn door VWS Nederland gekoppeld aan het softwarepakket van RBK, de softwareleverancier van Hoogvliet. “Bovendien zijn een aantal van de in totaal zes door ons geleverde lijnen uitgevoerd met een extra dispenser voor reclame-etiketten”, licht Patrick van der Vegt toe.

De Octopus Ace is volgens hem de nieuwe standaard in het volautomatisch weeg-prijs-etiketteren en e-merk registratie. “Robuuste in roestvaststaal opgebouwde machine, ‘State of the Art’ software inclusief e-merk module, geavanceerde Electro Magnetic Force Restoration (EMFR) weegtechnologie, overzichtelijk 19” ‘Icon driven’ touch screen, afdruk GS1 databar en declaraties conform wettelijke etiketteringsvoorschriften, Background Image Support (BIS), koppeling aan ERP systemen conform laatste standaard (XML), Nexus etiketontwerp software”, somt Patrick van der Vegt enkele ‘highlights’ van de Octopus Ace op.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, aldus Patrick van der Vegt.