SELECTEER UW TAAL:
U bevindt zich hier: VWS Nederland > Projecten > Fresh Care Convenience

Fresh Care Convenience

Fresh Care Convenience, onderdeel van de Staay Food Group, is een modern bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van verse groenten, fruit en andere natuurlijke ingrediënten tot kant-en-klaar eenheden. Voorzien van een goed geoutilleerd machinepark, gemotiveerde medewerkers en doordachte logistiek is Fresh Care een van de vooraanstaande bedrijven in de branche.

VWS Nederland heeft onlangs een volautomatisch Ravenwood linerless ‘C-fold labeling system’ geleverd aan Fresh Care Convenience voor het in lijn etiketteren van producten. “De maaltijdsalades voorzien van C-fold label worden door Fresh Care Convenience geleverd aan een bekende Duitse retailer”, aldus Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

De linerless labels bieden volgens Patrick van der Vegt diverse voordelen. “Ecologisch concept door toepassing van linerless labels (geen etiketdrager), eenvoudige rolwisseling, meer labels per rol, minder afval, diverse etiketten (weeg-, product– en promolabel) op één label, meer communicatieruimte op het label en prijs per label”, somt hij een aantal voordelen op.