SELECTEER UW TAAL:
U bevindt zich hier: VWS Nederland > Projecten > Bouter Cheese

Bouter Cheese

VWS Nederland heeft begin november 2012 de laatste van in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL fusten met kaasproducten opgeleverd bij Bouter Cheese in Culemborg, onderdeel van A-ware Food Group. Deze dienstverlenende organisatie is gespecialiseerd in onder andere het versnijden, verpakken, wegen en etiketteren van kaas. Per lijn worden er tussen de 15 en 20 fusten per minuut gewogen en voorzien van een etiket. Het aanbrengen van het etiket vraagt om een exacte positionering van de fusten en een uiterst betrouwbaar Print & Apply systeem. De door VWS Nederland ontwikkelde besturing en de in roestvaststaal uitgevoerde LP400 etiketteersystemen met geavanceerd afblaassysteem kunnen dit probleemloos aan.

De lijnen zijn allemaal voorzien van een Octopus terminal met door VWS Nederland in eigen beheer ontwikkelde software. De Octopus is een in roestvaststaal opgebouwde industriƫle touchscreen weeg- en registratieterminal. Met de ontwikkelde software, die naast diverse functionaliteit voorziet in een koppeling met het systeem van de klant, is het mogelijk om het productieproces van Bouter Cheese optimaal te laten verlopen.

Op verschillende locaties van A-Ware Food Group, dat wekelijks miljoenen consumentenverpakkingen uitlevert aan onder andere Albert Heijn, heeft VWS Nederland reeds systemen geleverd. Aan de order voor de levering en installatie van in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL fusten met kaasproducten is een uitgebreide selectie- en testfase vooraf gegaan, waarbij de uiteindelijke keuze op de apparatuur, kennis en flexibiliteit van VWS Nederland is gevallen.

Naast deze kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheidt VWS Nederland zich op het gebied van aftersales service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgt VWS Nederland vanuit haar moderne pand in Schaijk of op locatie bij de klant een adequate service.